Vossegården 6A 5004 Bergen

Lån med betalingsanmerkning

Endelig finnes det mulighet for refinansiering av dyr gjeld med betalingsanmerkninger. Du har sikkert fått med deg hvor vanskelig det er å få refinansiert gjeld med betalingsanmerkninger? Nå kan du endelig få orden på økonomien og bedre livskvalitet. Zapp Finans har løsningen for deg som strever med å refinansiere lån med betalingsanmerkninger.

Vår kompetanse - din trygghet!

Zapp Finans har over flere år opparbeidet seg en kompetanse til å hjelpe de fleste som sliter med dyr gjeld og som ikke får refinansiert seg ut av problemene. Våre dyktige ansatte har all kompetansen og erfaringen som skal til for å forhandle frem gode avtaler med dine kreditorer og samle all gjeld til et boliglån. Vår målsetning er helt klar; våre ansatte skal være de dyktigste rådgiverne og samtalepartnerne for dere som har lån med betalingsanmerkninger.


Ikke vent til det er for sent å redde økonomien. Vi vil hjelpe deg ut av gjeldskrisen. Kontakt oss i dag for å se på mulighetene for refinansiering!

Få hjelp til refinansiering

Hvis du har gjeldsproblemer du ønsker å få refinansiert og kontroll over, kontakt oss. Vi avtaler sammen videre fremdrift, da det er viktig å starte prosessen tidligst mulig. Ikke vent for lenge til gjelden er blitt alt for stor og problemene uhåndterlige. Har du mange små kreditorer, er det enklere og rimeligere å refinansiere de til et felles lån. Da får du bare én regning å forholde deg til hver måned.

Her er noen av tjenestene vi hjelper deg med: