Vossegården 6A 5004 Bergen

Har du betalingsproblemer? Zapp Finans kan hjelpe deg!

Er du i en vanskelig økonomisk situasjon med betalingsproblemer? Har du søkt om refinansiering flere steder, men fått avslag?
Nå kan du endelig få orden på økonomien.

La oss bruke vår opparbeidede kompetanse og erfaring til å hjelpe deg med dine kreditorer.

Zapp Finans hjelper deg til en helt ny økonomisk hverdag. Der andre gir opp, kan vi hjelpe deg ut av gjeldskrisen. Alle mennesker fortjener en sjanse til å gjøre opp for seg.

Zapp Finans har som målseting å bli best i landet med å hjelpe privatpersoner og virksomheter ut av økonomiske problemer og gjeldskriser. Med dyktige og kompetente medarbeidere innen økonomi, inkasso og gjeldsforhandling har vi alle muligheter for å lykkes med å hjelpe deg med dine betalingsproblemer. Våre rådgivere hjelper deg med å bli kvitt alle betalingsanmerkninger ved å refinansiere all gjeld til et nytt boliglån.

Zapp Finans har i flere år hjulpet mange privatpersoner og selskaper ut av økonomisk uføre.

Vi hjelper til med alt fra enklere betalingsproblemer til større og mer kompliserte økonomiske saker i næringslivet. Hos oss skal alle kunder føle at vi vil gjøre alt vi kan for at akkurat du skal få den hjelpen du trenger for å få et nytt og bedre liv.

Vent ikke for lenge med å be om hjelp.

Vi kan hjelpe, men det er viktig å komme igang så fort som mulig, og helst før gjelden blir for stor. Sammen finner vi løsningen på hvordan vi kan få orden på din økonomi.

Zapp Finans har dyktige rådgivere som vil gjøre alt de kan for å hjelpe deg ut av problemene.

Fyll ut kontaktskjemaet til høyre og en av våre rådgivere tar kontakt om kort tid.