Vossegården 6A 5004 Bergen

Lån med inkasso

Går du til en vanlig bank med betalingsanmerkninger eller inkassosaker og søker lån, får du avslag. Før var det faktisk slik at man var svartelistet i flere år etter at betalingsanmerkningene var betalt.

Nå er det annerledes!

Bankene innvilger lån også til deg som har hatt inkassosaker så lenge inkassosakene er betalt og betalingsanmerkningene er slettet. Å refinansiere inkassosakene, sørge for en struktur og gode rutiner i din økonomiske hverdag, er vår jobb. Dette skaper trygghet for deg som kunde og for bankene som långiver.

Har du allerede lån med inkasso? Har en eller flere fakturaer gått til inkasso?

Alt håp er ikke ute av den grunn. Zapp Finans har lang erfaring i refinansiering av misligholdte lån og alle kundene vi har hjulpet har unngått tvangssalg. Det er viktig å komme til oss så snart som mulig, slik at vi kan forsøke å komme i forkant av situasjonen og frister som settes av forliksråd, namsmann og inkassoselskaper. Jo tidligere du tar kontakt, dess rimeligere blir det da gebyrer og forsinkelsesrenter øker for hver dag.

Vi kan hjelpe deg med å friskmelde din inkassogjeld.

Vi går gjennom din sak og vurderer betalingsanmerkninger, inntektsbildet og boligens verdi. Dersom vi kan hjelpe deg, vil vi skaffe refinansiering for alle betalingsanmerkninger og inkassosaker. Da blir du igjen kredittverdig.

Vi ordner et lånetilbud til svært konkurransedyktige betingelser.

Ta kontakt og du vil se at vi kan hjelpe deg til en bedre hverdag, hvor du slipper å bekymre deg for dine lån med inkasso.