Vossegården 6A 5004 Bergen

Refinansier din kredittkortgjeld

Å refinansiere dine smålån til et nytt boliglån kan være en god måte å få ned månedlige utgifter på. Smålån har ofte høyere renter, og er derfor viktig å bli kvitt fortest mulig. En refinansiering som samler alle dine forbrukslån og kredittkort kan fort bli veldig gunstig for deg som sliter med å betale alle avdrag hver måned. I tillegg får du bare en kreditor å forholde deg til. Det gir god oversikt og kontroll på økonomien på en helt annen måte.

Hvis du har veldig rotete økonomi kan våre gjeldsrådgivere hjelpe deg med kreditorforhandlinger og refinansiering.

Målet er da å bruke all vår kompetanse og erfaring til å få gjeldsreduksjon og refinansiering som betaler ut all gammel gjeld. Zapp Finans vil da sørge for at du blir slettet fra alle inkassoregistre og at du igjen blir kredittverdig.

Det er mange fristelser der ute og man låner litt her og der. Dyre smålån svir når det skal betales tilbake. Det er lett å miste fotfeste og havne i økonomisk uføre. Når du først har fått betalingsanmerkning, så vil ikke banken gir deg refinansiering fordi de ser på deg som dårlig betaler. Heldigvis for deg så finnes det noen som kan hjelpe.

 

Når banken sier nei, vil Zapp Finans gjerne gjøre en innsats og alt vi kan for å hjelpe deg til et langt bedre økonomisk liv.

Har du høy gjeld og mange dyre smålån? Har du mistet oversikten over økonomien?

Du må selv ta det første skrittet for å få hjelp med økonomien din, fyll ut kontaktskjema til høyre. Vi tar snarlig kontakt.