Vossegården 6A 5004 Bergen

Ny start med refinansiering

Har du gjeld du ikke klarer å betale? Har du inkassosaker og betalingsanmerkninger? Har gjelden blitt en stor bekymring i livet ditt? Det finnes hjelp! Zapp Finans gir deg en ny økonomisk start med refinansiering.

Zapp Finans kan hjelpe deg med gjeldsforhandling overfor dine kreditorer, finne en fornuftig nedbetalingsordning, samt refinansiere all din gjeld til et lån. Slik får du igjen kontroll over dine utgifter. Vi har flere års erfaring med å hjelpe folk med store betalingsproblemer og kan vise til gode resultater. Vårt mål er at du innen kort tid igjen blir kredittverdig, uten registrerte betalingsanmerkninger. Ring oss så får vi kartlagt dine gjeldsproblemer og laget en fremdriftsplan på hvordan vi kan hjelpe deg videre. Det er veldig viktig at du tar kontakt med oss så tidlig som mulig i prosessen – og før gjelden løper helt løpsk. Vi har all nødvendig kompentanse og erfaring til å hjelpe de aller fleste ut av gjeldskrisen.

Zapp Finans kan hjelpe deg, men stiller noen nødvendige krav til våre kunder:

Gå inn på våre nettsider. Les om våre tjenester og hva vi kan hjelpe deg med. Ta kontakt med Zapp Finans hvis du ønsker refinansiering. Vi skal gjøre alt vi kan for å gi deg en ny økonomisk start i livet.