Vossegården 6A 5004 Bergen

Refinansiering av misligholdt gjeld

Nå kan du som strever med dyre forbrukslån og andre gjeldsproblemer, endelig få hjelp til en enklere økonomisk hverdag. Har du fått avslag på refinansiering før? Ikke vær engstelig; ta kontakt med oss, så skal vi hjelpe deg. Der andre banker gir opp, hjelper vi med refinansiering av misligholdt gjeld og gir deg muligheten til et nytt og bedre økonomisk liv.

Zapp Finans refinansierer gjelden for deg og forhandler frem en fornuftig nedbetalingsavtale som du og dine kreditorer kan leve med. Etter kort tid vil du igjen være kredittverdig og uten registrerte betalingsanmerkninger. Dette gir deg muligheten til en helt ny og frisk start på livet. Sammen får vi dette til å skje.
Det er ikke lett i dagens samfunn å få økonomisk hjelp når man har misligholdt sine lån. Hvis man er registrert med betalingsanmerkninger og inkassosaker, er det nesten umulig å få refinansiert sin gjeld. Dette kan Zapp Finans å gjøre noe med. Vi har som mål å være best i Norge innen refinansiering for nettopp deg med dårlig økonomi.

Zapp Finans tilbyr disse tjenestene:

Få orden på dine økonomiske bekymringer en gang for alle. Sammen kan vi få ordnet opp i gjelden – og du kan legge vekk alle økonomiske bekymringer. Ta kontakt med Zapp Finans!